Extensiile de par-cum le alegem si de unde | magazin BelHer |

By 22:46



Fie ca folosim extensiile de par pentru lungime sau pentru a adauga volum parului, acestea ne ajuta sa ne schimbam lookul si au un impact pozitiv asupra starii noastre de spirit si a increderii personale. Ele pot transforma a "bad hair day" intr-o "amazing hair day" in cateva minute.
Anul trecut cand imi schimbasem forma parului si culoarea aveam nevoie de extensii pe care le-am comandat online de la o firma ce avea foarte multa reclama. Odata cu extensiile mele au aparut si review-urile care spuneau ceea ce incepusem sa experimentez si eu. Dupa prima spalare nu le mai puteam folosi. 

Am decis totusi sa mai dau o sansa extensiilor de par...
 insa nu imi doream sa comand in continuare online fara sa stiu ce cumpar. Am dat un search pe google pentru un magazin fizic de extensii de par si am gasit magazinul BelHer. Am sunat acolo si mi s-a spus ca pot sa merg imediat sa rezolvam problema. Deja simteam ca am un aliat in rezolvarea situatiei mele. 

Cand am ajuns acolo... 
M-am relaxat. Simteam deja ca sunt in locul potrivit, m-am asezat pe un fotoliu si le-am explicat fetelor de acolo ce patisem cu extensiile anterioare, ce imi doream si care este bugetul meu pentru achizitionarea extensiilor. Daca stiam dinainte ca exista specialisti care sa aleaga impreuna cu tine ceea ce ti se potriveste, nu mai incercam in alta parte, as fi fost scutita de experientele neplacute. 
Aveam atunci parul inchis la culoare si voiam extensii cu varfurile mai deschise decat nuanta mea. Am plecat de acolo cu extensiile clip-on in par, satene cu suvite blonde, lungi, drepte si aratand perfect! 


Acum m-am intors in magazinul BelHer pentru ca...
durata de viata a extensiilor nu este nelimitata. Eu le aveam deja de aproximativ un an, purtate in fiecare zi- astfel ca am simtit nevoia sa le schimb. Am aflat apoi ca nu le ingrijisem corespunzator. Acestea aratau bine inca dar eu aveam nevoie de un refresh. 

Ce am ales...
Am ales acelasi tip de extensii- clip on premium saten cu suvite blonde de 55 cm. Setul contine 10 mese clip on de latimi diferite- foarte usor de aplicat, clipsurile sunt precum mici agrafe. Mie imi ia aproximativ doua minute sa imi pun extensiile, incep cu cele mari de 4 clipsuri pe care le asez la baza parului incepand de langa urechi, urmatorul rand sunt cele doua de cate 3 clipsuri fiecare, apoi cele de 2 clipsuri si la final, daca simt ca mai este nevoie, le asez pe cele patru de cate un clips fiecare.
La final le ondulez, le periez, aplic putin ulei de par si sunt pregatita sa ies din casa. Benzile pe care este cusut parul sunt destul de puternice incat sa nu piarda firele de par insa destul de subtiri incat sa nu deranjeze, mi s-a intamplat chiar sa dorm cu ele in cap si nu numai ca au ramas in acelasi loc dar nici nu le-am simtit.

 Ceea ce mi-a placut foarte mult la extensiile BelHer
este faptul ca parul are aceeasi densitate de la radacina si pana la varf, ceea ce foarte rar am vazut. Parul este 100% natural Remy, aceasta categorie de par fiind considerata cea mai calitativa. 


Ce va recomand...
Sa vedeti ceea ce cumparati si sa aveti incredere in parerea unui specialist.Acum as fi linistita sa fac oricand o comanda online de pe site-ul BelHer pentru ca stiu ce primesc, indiferent de categoria aleasa. 
In plus, BelHer a deschis BelHer Studio- unde un specialist se ocupa de montarea extensiilor semi-permanente precum cele cu keratina, banda adeziva sau microring si corelarea nuantelor.

Astept mesajele si comentariile voastre pe acest subiect, sunt curioasa sa stiu ce extensii de par ati incercat si ce va tenteaza in continuare! 
All my loving to you! @andreeabotta


0 comentarii