Extensiile de par permanente | unde si cum le montam| BelHer Studio |

By 00:50



Am achizitionat extensiile de par dorite, totul bine si frumos, acum ce anume facem cu ele! M-am trezit de cateva ori in aceasta situatie si am fost nevoita sa caut un hairstylist specializat in montarea extensiilor de par, insa nu a fost chiar usor de gasit. Si sa fim seriosi...atunci cand le cumperi vrei ca in momentul urmator sa iti fie montate, colorate si aranjate. 

Ei bine, in acest caz ne ajuta BelHer Studio, micul salon din cadrul magazinului Belher, unde un hairstylist tehnician specializat in extensii de par monteaza extensiile de par permanente precum: tape-on, microring, nanoring si cheratina. 

Am avut ocazia sa observ felul in care se aplica extensiile tape-on, singurele pe care nu le-am incercat pana acum si care chiar imi inspira mai multa incredere dupa ce am vazut despre ce este vorba. 


Ce sunt extensiile tape-on...
Extensii din par natural, semipermanente, lipite cu banda adeziva transparenta. Ele se aplica foarte aproape de radacina parului, fiind unite de o parte si de alta a parului natural (tip sandwich unde parul nostru natural este prins la mijloc). 


Cat de daunatoare sunt pentru par...
Dat fiind faptul ca sunt aplicate "la rece" nu ar trebui sa dauneze prea tare parului, cu siguranta nu sunt la fel de rele precum cele cu cheratina insa totusi este o banda adeziva lipita pe par. Aceasta se indeparteaza cu o solutie speciala ce promite sa nu afecteaza firul parului. 

Putem monta acasa extensiile tape-on...
 Probabil ca da insa va sugerez sa nu o faceti daca doriti un rezultat bun si un par sanatos. Aceste extensii trebuie sa fie neaparat aplicate de catre un specialist deoarece necesita o atentie si o tehnica minutioasa. 


Dupa cat timp trebuie schimbate extensiile tape-on...
Ele trebuie indepartate o data la 2 luni insa pot fi refolosite aceleasi extensii. Pentru intretinerea acestora, se schimba banda adeziva veche cu una noua, iar  acest proces se poate repeta de 5-6 ori dupa care parul trebuie schimbat, ceea ce ar insemna cam un an de folosire.

 Extensiile pe care le port acum sunt de tip clip-on (le gasiti aici) insa m-ar tenta sa le incerc pe cele tape-on, mai ales dupa aceasta vizita la BelHer Studio. Orice tip de aplicare ati alege, BelHer este locul preferat cand vine vorba de frumusetea parului pentru ca am plecat mereu multumita de acolo, ceea ce rar am putut sa spun despre saloanele de hairstyle.


Aflati tot ceea ce vreti sa stiti despre extensiile de par din articolele mele anterioare pe care le gasiti aici si aici. Deasemenea, astept intrebarile si comentariile voastre legate de par, extensii etc. 

All my loving to you! @andreeabotta


0 comentarii