10 Idei simple pentru a avea grija de tine +GIVEAWAY WINNER

By 06:16


         Grija fata de propria ta persoana nu este o optiune, este esentiala. Asigura-te ca ai energia necesara, un corp si o minte sanatoasa pentru a putea trai o viata minunata! Uneori este foarte usor sa ne aglomeram zilele cu activitati, intalniri, proiecte iar lista de lucruri de facut poate sa ne copleseasca de multe ori. Eu ador sa ma trezesc de dimineata, sa fac liste, planuri, sa trimit mailuri insa uneori imi amintesc sa ma deconectez si sa iau o pauza.

Intr-una dintre aceste pauze am facut o lista cu 10 idei simple pentru relaxare sau chiar mici momente de rasfat...

1. Alege o activitate care te inspira si te motiveaza. Pe mine ma inspira sa privesc munca altor oameni, sa citesc sau sa ascult povesti de succes. 

2.Scrie orice iti trece prin minte. Sau daca simti ca te exprimi mai bine prin desen, go ahead. Eu in ultima vreme am inceput sa scriu tot mai mult si asta ma ajuta sa ma eliberez de emotii sau sentimentele care ma coplesesc. 

3. Mananca sanatos insa acorda-ti un mic rasfat din cand in cand. Ca de exemplu, clatite cu nutella, ciocolata sau un pahar de vin.

4.O baie calda si o bautura rece.

5. O programare intr-un salon de infrumusetare pentru un tratament de par/fata/corp etc. Vei fi surprinsa cum un astfel de rasfat iti va influenta pozitiv atat corpul cat si mintea.


6. Petrece timp afara si mergi la o plimbare. Pentru mine plimbarile preferate sunt alaturi de iubitul meu si de catelul nostru. 

7. Dormi. Cel mai sanatos truc de infrumusetare consta in 10-12 ore de somn. 

8.Social media detox. In momentele de relaxare este indicat sa lasam deoparte retelele de socializare. Daca munca iti permite, ar fi ideal sa ai telefonul inchis pentru cateva ore. 

9.Fa-ti timp pentru oamenii din viata ta si in special pentru cei care au o atitudine si o influenta pozitiva asupra ta. 

10. Cand iti vei da seama cat de multa putere exista in gandurile tale, vei incepe sa traiesti pozitiv, te vei inconjura de oameni pe care ii simti la fel si vei elimina orice negativitate din viata ta. Asadar: ceea ce iti propun este sa citesti cartea "The Secret" scrisa de catre Rhonda Byrne si experimentezi beneficiile legii atractiei. 

GIVEAWAY WINNER: 
Asa cum v-am promis, astazi anuntam castigatoarea premiului de la AER Fashion: 
Diana Donisan ne-a spus ca ar purta sosetele de plasa cu o salopeta de blugi, o bluza vaporoasa si pantofi negri cu talpa joasa.
 Felicitari! Asteptam o poza si un tag pe Instagram. 

All my loving to you! @andreeabotta 

2 comentarii