Decolorare cu Olaplex| Sprancene | MyCliniq | Dr. Dameh | CONCURS |

By 10:58


     Despre My Cliniq v-am mai povestit- locul acela in care se intampla minunile. Este locul din care pleci linistit si revii increzator ca orice dorinta legata de frumusete se poate indeplini. Si cand spun orice, adica...serios, orice. 

      Gasesc o satisfactie imensa in schimbari, sunt o persoana dinamica si activa iar cel mai bun moment pentru schimbari este, evident, la inceputul primavarii. Nu degeaba se numeste anotimpul renasterii. 


Povesteam intr-un articol anterior despre nevoia de a schimba putin nuanta parului. Oh boy...
Ceea ce imi doream eu era o nuanta putin mai deschisa, cu suvite care sa imi lumineze fata. Cu toate astea, imi era teama de decolorare. 
Imi doresc ca parul meu sa ramana sanatos si atunci cand ma voi bucura de culoarea aleasa. 
Gabi, probabil cel mai tanar si priceput hairstylist  pe care l-am cunoscut pana acum, mi-a aratat ca parul meu poate sa fie ingrijit pe parcursul decolorarii si ca pot ajunge treptat la nuanta dorita fara sa imi distruga parul.

Cum a fost?
In prima faza mi-a spus ca urmeaza sa imi tunda si varfurile la sfarsit. Am zis un nu lung. S-a intamplat si ma bucur ca a fost asa. Ajungem si acolo. 

Gabi mi-a decolorat parul care s-a deschis repede insa destul de usor incat sa nu mi se arda dupa care a aplicat tratamentul cu Olaplex, o solutie noua ce nu compromite integritatea parului si il salveaza de la distrugere. 

A urmat apoi aplicarea vopselei intr-o nuanta creata de el iar la sfarsit aveam un saten-blond natural care a aratat foarte bine pana saptamana urmatoare cand am reluat vopsirea pentru a ajunge la o culoare a parului si mai deschisa.

 Iar la sfarsit...m-a tuns. Initial am vrut sa fug,aveam emotii mai mari decat la medic. Spre surprinderea mea, a vorbit serios cand a spus ca imi tunde doar varfurile si am ramas cu aceeasi lungime. In plus, imediat dupa am inceput sa simt si sa vad de la o zi la alta cat de repede imi creste parul. 

Acum, nuanta parului meu este un saten deschis- cu suvite blonde insa totul ombre pentru ca nu am ales decolorarea de la radacina.
Cred ca se intelege deja cat de fericita sunt cu noua culoare *de primavara* a parului meu. 


Am urcat apoi in cabinetul domnului doctor Dameh care m-a sfatuit intr-o dilema pe care o aveam de ceva timp: sprancenele si mai exact-forma lor. 
Desi ma gandisem initial la microblading doar pentru codita sprancenelor, am aflat ca ridicarea si asezarea estetica a sprancenelor poate sa fie chiar mai usoara, mai rapida si o solutie care imi da timp sa aflu cum imi doresc defapt sa arate sprancenele mele. 

Cum a fost?
Rapid si eficient. 
Dupa trei puncte de botox (toxina botulinica) deasupra fiecarei sprancene, am inceput sa vad o mica diferenta in zona de margine a sprancenei. 
Arata diferit, urcase putin. Desi schimbarea este mica, a avut un impact mare asupra mea, am avut inca o data incredere ca la My Cliniq sunt in locul potrivit unde orice intrebare legata de ingrijire si frumusete are un raspuns, unde rabdarea si atentia pentru fiecare client este primordiala, unde lucrurile se fac simplu si foarte bine. 

Ceea ce am observat a doua zi si este foarte important mai ales pentru fetele care adora machiajul: aplicarea tusului a fost mult mai usoara, nu a mai stat in cale nicio cuta de piele.
Intelegeti despre ce vorbesc, nu-i asa? Sunt sigura ca da. 

Domnul doctor Dameh apreciaza frumusetea subtila, de aceea tot ceea ce face are o naturalete estetica aparte tocmai prin faptul ca nu depaseste limita frumusetii organice specifice fiecarui chip ci doar evidentiaza anumite trasaturi si evident, ne face viata mai frumoasa. 


CONCURS: MyCliniq iti ofera un tratament de marire a buzelor cu acid hialuronic si un voucher de 50% reducere pentru orice alt tratament *sau pentru o prietena*
Tot ceea ce ai de facut este sa dai Like paginii MyCliniq (o gasesti aici) si share postarii legate de concurs iar mai apoi sa iti etichetezi o prietena careia ai vrea sa ii oferi reducerea de 50%. 

Castigatoarea va fi anuntata pe 9 martie!Succes! 

...intre timp, intrebati-ma orice, va raspund la orice intrebare in mesaj sau comentariu! 

All my loving to you! @andreeabotta
Ps. Multumesc Gabi pentru fotografii! 

2 comentarii