Guilty pleasure | dresurile de plasa AER | CONCURS |

By 02:25


       Dresurile de plasa- o poveste veche insa reinventata. M-am lasat repede convinsa de acest trend si am achizitionat cateva perechi de dresuri din plasa pe care le-am purtat cu rochii, fuste, blugi, tinute casual dar si elegante. 


 In timp ce scroll-uiam intr-o seara pe Instagram- le-am vazut: dresuri cu diverse aplicatii-de perle si mici cristale stralucitoare.Trebuie sa recunosc, primul gand a fost sa ma intreb cat de repede se vor rupe/strica aceste dresuri. Si pentru ca totusi am vrut sa fac o incercare...

Am primit de la AER Fashion (gasiti site-ul aici) perechea de sosete din plasa -Shine cu aplicatii de perle pe care le-am purtat cu pantofi stiletto negri si blugi. 

Mi-am dat seama foarte repede ca atrageau atentia astfel incat apareau zambete si intrebari. Sosetele mele au fost foarte apreciate pe tot parcursul zilei. 
Siiii...sunt chiar mai rezistente decat credeam. 


GIVEAWAY/ CONCURS
Tocmai de aceea, una dintre voi va primi de la AER Fashion o pereche de sosete din plasa cu aplicatii-Shine exact ca ale mele!
Tot ce trebuie sa faci este sa ne urmaresti pe Instagram la @andreeabotta si @aer_fashion si sa lasi un comentariu pe blog sau facebook legat de modul in care ai purta aceste dresuri sau sosetele Shine. 

Vom anunta castigatoarea pe data de 9 martie pe blog! 

All my loving to you! @andreeabotta



4 comentarii

  1. As purta aceste sosete cu jeansi si pantofi stiletto impreuna cu o bluza vaporoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oo,frumoase!!!Le-as purta cu o rochița evazata cu imprimeu de primavara si stiletto cu toc sau chiar balerini!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super drăguțe sunt! As purta aceste șosete cu o salopeta de blugi, o bluza vaporoasa si pantofi negri cu talpa joasa. Instagram: dianadonisan

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi ar completa tinuta formata din jeansi si pantofiori stiletto si o camasa de primavara!

    RăspundețiȘtergere