My Cliniq-Creator of Beauty| Grand opening party | Thais&Stroe outfits |

By 09:17

La sfarsitul saptamanii trecute- centrul de estetica si infrumusetare din capitala- My Cliniq si-a deschis oficial portile! Si cum altfel decat cu un eveniment foarte bine organizat, cu invitati pe masura, presa si televiziune. 




La My Cliniq am avut sansa de a cunoaste oameni ambitiosi si pasionati de meseria lor, asa cum o spun de fiecare data, imi doresc sa fiu inconjurata cat mai mult de astfel de oameni. 
Deasemenea, femeile frumoase si puternice de aici ma motiveaa sa fiu la fel! 

Recomand My Cliniq nu numai pentru faptul ca am avut mereu rezultate spectaculoase (in articolele anterioare povestesc detaliat despre asta) dar si pentru atentia cu care este tratat fiecare client, fie ca este vorba de tratamente estetice, hair styling sau cosmetica, aici m-am simtit ca si cum as fi discutat cu o prietena care ma asculta si are solutii pentru orice problema as avea (si nu ii este teama sa imi spuna daca problema este doar in mintea mea). 



Ce am purtat...
 Thais&Stroe (le gasiti aici
Minunatele noastre tinute sunt create de catre Thais&Stroe, designeri romani Thais Coman si Oana Stroe, ele avand o pasiune pentru arta vestimentara minimalista.  Outfiturile se gasesc in noua lor colectie prezentata de curand in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week

Eu am purtat:
Salopeta cu buzunare

Paul a purtat:
 Camasa neagra cu mansete din bumbac
 Pantaloni si cizme din piele


Mai tarziu am imbracat o salopeta rosie asimetrica creata de designer Teodora Oltean pe care o gasiti aici

    
Mi-ar placea sa imi spui ce schimbare de look ai dori sa faci. Eu raspund la orice intrebare- in mesaje pe facebook sau aici pe blog.Mentioneaza numele meu la urmatoarea programare la My Cliniq si vei obtine 10% reducere pentru orice seviciu de infrumusetare ales, pentru a te bucura din plin de experienta infrumusetarii intr-un cadru deosebit. 




All my loving to you! @andreeabotta



1 comentarii