Review FERETO Organics | ten acneic | pori minimalizati | primer |

By 10:16



Sunt foarte atenta cand aleg produse pentru ingrijirea tenului fiindca acestea intra in contact direct cu pielea, avand un impact mare asupra sanatatii ei. 
In acest articol- va povestesc despre produsele de ingrijire  Fereto Organics care mi-au schimbat tenul  trecand astfel de la un ten gras cu acnee la unul sanatos, frumos si radiant. 
Scopul meu este ca pana la vara sa scap de orice imperfectiune a pielii si sa reusesc sa renunt la fondul de ten *pe perioada verii. 


Tenul cu tendinta acneica nu a inceput in adolescenta, ci mai tarziu in jurul varstei de 19-20.  Imi amintesc cum cautam cu disperare produse de curatare a fetei, am apelat la un medic dermatolog care mi-a prescris un tratament insa tot ce am reusit sa fac a fost sa cheltuiesc foarte multi bani fara sa vad rezultate deosebite.
Cumparam orice produs care promitea sa ma ajute insa uneori imi faceau si mai rau.

Serul de noapte de la Fereto a fost primul pe care l-am incercat, prima data acum 2-3 ani. Garanta sa rezolve problemele tenului peste noapte asa ca am facut o incercare fara prea multe sperante. Dupa prima saptamana de folosire...nu mi-a venit sa cred: tenul meu radia iar acneea se retragea vizibil. In plus, de atunci incepusem sa renunt la dulciuri si sa mananac cat mai sanatos.

Haideti sa va spun ce am mai incercat de la Fereto, ce mi-a placut si cum a functionat pentru mine!


 1. Crema hidratanta pentru conturul ochilor
Pentru diminetile acelea in care ne trezim cu ochii umflati sau cu cearcane-aceasta crema hidratanta calmeaza ochii sensibili, are un miros absolut minunat si reduce ridurile fine. Eu o aplic in fiecare dimineata inainte sa ma machiez si seara dupa demachiere. Si...la fel precum toate produsele Fereto, ambalajul ei arata incredibil de bine!

2. Masca enzimatica Skin Correction
Am folosit-o deja timp de 2 ani in tratarea acneei si in mentinerea tenului curat, masca cu acizi din fructe ajuta la minimalizarea porilor si regenereaza pielea. Asa cum ii spune si numele, ea corecteaza pielea iar pe mine m-a jutat sa scap de petele lasate de acnee. Pe langa asta, masca promite ca dupa o luna de folosire in permanenta, nu vom mai fi nevoite sa purtam fond de ten. You know you want it.
Mirosul ei m-a cucerit de cand am deschis-o iar cand am aplicat-o pe fata, ma simteam precum o "golden godess", deoarece masca este aurie!! Astfel ma pot plimba linistita prin casa fara sa ma sperie oglinzile.


Cautam de ceva timp un primer insa ma confruntam mereu cu asocierea lui cu diferite fonduri de ten (acestea reactioneaza diferit in functie de tipul fondului de ten). Aceasta crema este perfecta pentru tenul normal sau gras iar eu cred ca am gasit primerul perfect. Se poate aplica si pe timpul noptii deoarece elimina cosurile si matifiaza tenul. O folosisem prima data inainte de un eveniment, am aplicat-o inaintea machiajului si am observat ca tenul nu a transpirat, nu a stralucit ci a fost matifiat si neted tot pe tot parcusul serii iar machiajul meu a aratat ideal in fotografii.  

Niciodata, dar niciodata sau nu sariti peste demachiere, tenul trebuie sa fie curat la inceputul si la sfarsitul fiecarei zile pentru a avea o fata sanatoasa si frumoasa. Acest demachiant este un gel pe baza de aloe vera, propolis, proteine din migdale dulci si extract bio din plante. Toate ingredientele din produsele Fereto sunt organice, contin ingrediente active fara urma de parabeni. 


Am fost intrebata foarte despre cremele pentru tenul sensibil si trebuie sa recunosc ca am avut momente cand mi s-a intamplat sa am pielea inrosita sau sa am alergii la diferite produse. Aceasta crema nu numai ca hidrateaza dar si calmeaza astfel de afectiuni. In plus, contine factor de protectie UV, stimuleaza productia de colagen si previne ridurile. Hm...cred ca am sa o folosesc mai des. In plus, miroase absolut delicios si este, evident, un produs 100% natural. 



Unul dintre produsele care se afla in permanenta in dulapul meu de produse cosmetice. Nu as mai renunta la acest ser vreodata, este produsul care mi-a schimbat tenul si ...viata. M-a ajutat sa scap de acnee atunci cand credeam ca nimic nu poate sa mai functioneze. Il aplic in fiecare seara dupa demachiere iar dimineata ma trezesc cu tenul fin, curat si sanatos, Serul are efect de lifting, umple ridurile si netezeste pielea. In descrierea lui nu spune ceva despre tratarea acneei, insa promite sa regenereze pielea. Oricum pentru mine a functionat perfect. O sticluta imi ajunge cam 3-4 luni ceea ce este foarte bine iar mirosul lui este wow. 


My holy grail- o armata de produse pentru ingrijirea tenului. 


Lasa pielea extrem de fina dupa folosire iar ceea ce imi place mult este faptul ca nu zgarie pielea asa cum fac multe poduse pentru exfoliere. Il folosesc de 2-3 ori pe saptamana si ceea ce am observat este ca elimina chiar si punctele negre. Totusi, nu are unul dintre acele mirosuri minunate, insa face minuni.


Asadar, eu v-am povestit experienta mea cu produsele de ingrijire Fereto Organics iar acum sunt curioasa sa stiu ce ati incercat voi, ce ati vrea sa incercati si astept sa ma intrebati orice in mesaje sau comentarii. 
All my loving to you! @andreeabotta


1 comentarii