| Cum a fost la dentist? | Smile Factory review|

By 11:51


Frumusetea si sanatatea merg mana-n mana!
De aceea, sanatatea dintilor este foarte importanta pentru mine. Nu caut solutii care sa ma salveze intr-un timp scurt ci prefer sa investesc in calitate si frumusete pe termen lung. 

Recunosc, de mica mi-a placut sa merg la dentist. Probabil fiindca imi lauda mereu felul in care aveam grija de dintii mei si ma bucuram sa nu am probleme cu ei. Insa ceea ce ma ingrozea era sunetul polizorului si a uneltelor dentistului care se auzeau inca din sala de asteptare. Continuam totusi, acelasi ritual o data la 6 luni pentru a fi sigura ca nu voi avea probleme pe viitor. De atunci a fost singurul dentist in care am avut incredere si asta a fost inainte sa ma mut in Bucuresti, adica acum mult timp. 

Dinti frumosi si sanatosi insa...teama de dentist. Va suna cunoscut? 


Daca da, atunci va spun ca am gasit un cabinet dentar in care imi este drag sa merg. Insa pana sa ajung aici am experimentat frica de stomatolog in paralel cu personalul care nu avea destula rabdare pentru a imi explica ceea ce voiam sa stiu despre ingrijirea dentara. 

Cand am ajuns prima data la Smile Factory, aveam o stare foarte buna- intrasem intr-un spatiu care nu arata deloc infricosator precum ceea ce imi aminteam din experientele anterioare.Era total opusul. Am fost intampinata de Anca cu un zambet imens si am fost condusa in biroul ei unde am discutat despre tot ce nu am apucat vreodata sa intreb intr-un cabinet stomatologic (fatete dentare, periute electrice, aparat dentar, plasturi pentru albirea dintilor etc).


Cand am ajuns pe scaunul cu pricina si anume in cabinetul doamnei doctor eram mult mai calma decat la inceput, atmosfera interioara a locului m-a ajutat sa ma relaxez, sa uit de emotiile cu care intrasem initial in cabinet.

Aveam sa facem o consultatie, apoi o igienizare completa si curatare cu air-flow. Ceea ce ma speria pe mine era consultatia in sine-imi era teama sa nu descoperim ceva mai grav si asta pentru ca nu vizitasem dentistul in ultimul an, asa ca nu stiam ce schimbari pot sa apara.

 Am indragit-o imediat pe doamna doctor Andra Rumega, mai ales dupa ce mi-a spus ca i-ar placea ca toti pacientii ei sa fie la fel de constiinciosi. "E de bine", mi-am zis. Am facut igienizarea completa si curatare cu air-flow. Procedura in sine nu a fost dureroasa deloc, putin inconfortabila doar. La sfarsit m-am simtit minunat!


                                        Ce imbunatatiri am observat...

-tartrul disparuse complet;
-dintii erau mult mai albi datorita curatarii cu air-flow;
-nu mai simteam nevoia nici de albire, nici de fatete dentale (ma gandisem pentru o clipa);
-nu aveam nici un fel de sensibilitate crescuta la cald/rece;
-dintii imi erau atat de curati incat ma simteam bine sa zambesc caat mai larg.

In continuare am de reparat o plomba mica mica si probabil am sa port aparatul dentar Invisalign, asa ca va voi tine la curent.

Deasemenea, ceea ce va recomand este sa faceti o programare-sa puneti cateva intrebari, sa va asigurati ca faceti o igienizare dentara macar o data pe an. Este un sentiment absolut minunat sa stiu ca am grija de dintii mei alaturi de  un personal specializat intr-o atmosfera placuta! 

 Smile Factory si pe Facebook-aici!
Ma poti intreba orice in comentariu sau mesaj privat pe Facebook!
All my loving to you! @andreeabotta

1 comentarii

  1. Toata lumea ar trebui sa aiba mai multa grija de sanatatea lor dentara. Mult succes in ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere