Maca Latte | #mytastysmoothie | energie fara cofeina |

By 13:28




Trezitul de dimineata este acum mai sanatos si mai energizant datorita noului smoothie Maca Latte, care are ca ingrediente de baza apa de cocos si pudra de maca, cunoscuta pentru cresterea si mentinerea nivelului de energie pe tot parcursul zilei!


Maca Latte inlocuieste cu succes cafeaua de dimineata si iti transforma in acest fel micul dejun intr-unul cu adevarat sanatos datorita bananei si a fructului de mango. Astfel te vei asigura ca nu ratezi vreodata cea mai importanta masa a zilei si anume cea de dimineata.

.Apa de cocos este considerata un adevarat elixir pentru sanatate, ea reusind sa hidrateze puternic organismul. Aceasta accelereaza si energizeaza metabolismul, rezultand de aici scaderea in greutate, ajuta la tratarea durerilor de cap si are efect anti-ageing.

Maca este planta cultivata la mare altitudine, in muntii Peru la 4100 m si a fost initial folosita ca planta medicinala. Pudra de maca creste atat capacitatea de memorare cat si rezistenta fizica, contine calciu,proteina, vitaminele B1, B2, B12 care imbunatatesc sistemul nervos,revitalizeaza organele interne si creste nivelul de energie din organism. 

Ingrediente: 
apa de cocos | (o gasiti aici)
| pudra ecologica de maca | (o gasiti aici)
| doua felii de mango |
| o banana | 
| o jumatate de lingurita cacao neagra fara zahar | 


Mod de preparare:

Am inceput cu apa de cocos in blender si am adaugat-o pana cand lamele blenderului au fost acoperite apoi au urmat fructele iar la sfarsit pudra de maca si lingurita de cacao fara zahar pentru un plus de culoare si antioxidanti.

 Am amestecat totul in blender timp de 1 minut la nivel mediu si micul dejun a fost preparat!
Am decorat smoothie-ul cu pudra de cacao si fulgi proaspeti de nuca de cocos si l-am turnat in borcanul meu preferat pentru smoothie-uri (care are si capac pentru momentele in care sunt pe fuga)!

Tips! *incepe mereu smoothie-ul cu ingredientele lichide pentru a te asigura ca totul se amesteca uniform;
*pentru un smoothie de vara nu este nevoie de gheata, poti sa folosesti o banana inghetata in locul celei proaspete pentru un efect racoritor;
*daca iti doresti sa pregatesti smoothie-ul de seara, pune la congelator mango si banana intr-o punga astfel ca dimineata sa le arunci direct in blender.

Maca Latte aduce impreuna micul dejun si cafeaua de dimineata intr-o formula mai simpla si mai sanatoasa. Banana contine vitamina B6, esentiala in reducerea stresului si este bogata in potasiu care creste capacitatea de concentrare si atentie, exact ceea ce avem nevoie dupa trezire. Fructul de mango, pe langa faptul ca este extrem de delicios, alcalinizeaza intregul organism, imbunatateste digestia si ne repara tenul dat fiind nivelul ridicat de antioxidanti pe care ii contine.


Ingredientele specificate precum si o gama larga de produse sanatoase, bio-organice se gasesc pe site-ul magazinului online Vegis!Eu sunt foarte incantata de acest shop in care gasesc mereu idei si produse care imi starnesc interesul.


Sunt curioasa sa vad pozele voastre cu Maca Latte asa ca daca incercati smoothie-ul, trimiti o poza in comentariu, mesaj privat sau tag pe Instagram @andreeabotta. 
All my loving to you!






0 comentarii