Review cosmetice E.l.f. | produse preferate | dezamagiri |

By 09:33



 Produsele cosmetice E.l.f. reusesc sa ma surprinda destul de des. Ele sunt in topul cosmeticelor cu pret accesibil si obisnuiam sa le incerc dupa ce citeam cateva review-uri despre ele. 
De aceasta data, mi-am luat inima in dinti si am comandat produsele inainte sa aflu mai multe despre ele, am vrut sa am o opinie unica, fara a fi influentata. 
Asadar va povestesc ce mi-a placut, as mai incerca din nou si ce produs m-a dezamagit complet. 

Designul lor minimalist, culorile neutre precum si identitatea vizuala foarte simpla a produselor m-a fascinat de la inceput. Pe langa toate acestea, produsele sunt vegane, cruelty-free (nu fac experimente pe animale) si contin ingrediente de calitate. 


1. Fond de ten ser-nuanta medium dark 
In general nu aleg fonduri de ten lichide, insa acesta chiar m-a surprins placut. Are factor de protectie 25 dar nuanta aleasa este putin cam prea inchisa pentru perioada iernii. Cu acoperire medie insa uniforma, acest fond de ten ser lasa pielea extrem de catifelata.

2. Pensula pentru pudra
Am incercat pana acum trei dintre pensulele E.l.f. si nu am fost dezamagita niciodata. Tind sa cred ca voi folosi aceasta pensula pentru fond de ten totusi. Are perii sintetici foarte moi, un aspect deosebit, plus ca este bine structurata si nu pare ca s-ar strica dupa cateva folosiri.


3. Pudra High Definition- pentru zona ochilor
Comandasem pensula pentru aceasta pudra. Imaginati-va mirarea mea cand am observat cat de mica este aceasta pudra. Ea vine ambalata cu o pensula mica mica (in lateralul cutiei) pe care este posibil sa o ratati. Folosesc pudra Elf high definition in varianta mare si imi place mult insa pe aceasta o voi pastra in geanta cu siguranta.


 4. Iluminator Baked e.l.f. Studio-nuanta Moonlight Pearls
Acest iluminator are o parte buna si una nu foarte buna:
-partea buna: l-am scapat pe gresie si nu s-a spart 
-partea rea: nu este destul de pigmentat pentru un iluminator
Trick: pentru ca nu are destul pigment incat sa functioneze ca iluminator, il pot folosi ca fard de pleoape aplicat cu o pensula umezita. In acest fel nuanta va fi mult intensificata. 

5.Liquid Eyeliner- negru
Un tus de ochi cu un design minimalist, o nuanta de negru intens si un aplicator sub forma de pensula. Sunt foarte multumita de acest produs


6.Anticearcan/iluminator-in nuanta glow/fair
Aici m-am oprit din scris si m-am demachiat pentru ca aplicasem acest anticearcan si iluminator peste anticearcanul meu.
 Un mare DA pentru acest duo. Mi se pare ca functioneaza de minune, eu nu am cearcane insa iluminatorul mi-a dat o nuanta frumoasa zonei de sub ochi. 

7. Corector perfect blend-nuanta Light beige
Un concealer cu textura cremoasa si acoperire medie, consider ca se completeaza perfect cu fondul de ten iar nuanta aleasa este cea corecta pentru tenul meu.


   8. Lip Stain in nuanta Berry Blush
Pentru ca am o oarecare obsesie cu lip stain-urile in ultima vreme, acest ruj a fost cel mai asteptat produs si... cea mai mare dezamagire. 
Arata precum o carioca, ceea ce mi s-a parut interesat- culoarea ar fi frumoasa, este un visiniu spre mov insa textura este lichida, prea lichida si coloreaza precum o carioca aproape consumata.
Intr-adevar, lip stain este- ramane pe buze mult timp insa are o transparenta foarte inestetica.L-am incercat chiar si peste ruj insa nu face nimic bun.



 9. Spray fixare machiaj cu efect de matifiere
Produsul meu preferat de la E.l.f. de pana acum. Acest spray face exact ceea ce spune. Doua pulverizari la sfarsitul machiajului si garanteaza ca nu lasa nimic sa se miste de pe fata pe tot parcursul zilei. 
Lasa pielea extrem de fina si catifelata. 

Per total, imi plac produsele cosmetice E.l.f, raportul pret-calitate este foarte bun.Sunt curioasa ce ati incercat de la ei si v-a placut.
 As aprecia sa imi lasati un mesaj sau un comentariu! 
All my loving!
@andreeabotta



6 comentarii

  1. Interesant articol,multumesc,o sa comand si eu,acum stiu ce anume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru iluminator...incearca sa dai un strat jos (razuiesti putin deasupra).
    Vei ramane surprinsa ce iluminator PERFECT ai.��

    RăspundețiȘtergere
  3. Am descoperit recent gama Elf si am si comandat pensule si produse de makeup..paleta mad for matte este fantastica..sprayul de fixare la fel..pensulele din ambele game sunt fff bune..mi-ai dat curaj sa incerc si fondul de ten..ca si info..site-ul din sua are muuult mai multe produse interesante ( chiar niste super pensule foarte apreciate de influencerii de acolo ) si au free shipping pentru comenzi de peste 50 usd..cu preturi afisate in lei ! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur mult! Multumesc pentru sfaturi! Te pup!

    RăspundețiȘtergere